tag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post47096247898198141..comments2023-08-23T07:15:34.585-07:00Comments on צמחונום: קארי כופתאות דלעתצמחונוםhttp://www.blogger.com/profile/01119096922801706500noreply@blogger.comBlogger68125tag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-71056875860301437312020-07-05T01:47:31.342-07:002020-07-05T01:47:31.342-07:00איזה כיף! תודה שחזרת לעדכן!איזה כיף! תודה שחזרת לעדכן!צמחונוםhttps://www.blogger.com/profile/01119096922801706500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-26163413352939361032020-07-05T01:47:16.360-07:002020-07-05T01:47:16.360-07:00איזה כיף לשמוןע! תודה רבה רבה! ולגבי הרוטב - זה אכ...איזה כיף לשמוןע! תודה רבה רבה! ולגבי הרוטב - זה אכן לא מתכון ש"שוחה" ברוטב, כי קמח קטניות סופח נוזלים, אז אפשר בהחלט להגדיל את הכמות.צמחונוםhttps://www.blogger.com/profile/01119096922801706500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-67518316211884210852020-07-04T05:34:13.430-07:002020-07-04T05:34:13.430-07:00יצא נפלא ! אפילו עם קמח עדשים כתומות ועם קרם קוקוס...יצא נפלא ! אפילו עם קמח עדשים כתומות ועם קרם קוקוסAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-68218505413097748692020-07-04T03:53:27.188-07:002020-07-04T03:53:27.188-07:00דודו, כמה שמחה שניתקלתי במתכון שחיפשתי והגעתי לבלו...דודו, כמה שמחה שניתקלתי במתכון שחיפשתי והגעתי לבלוג שלך.אתה כותב מקסים.יש לי עבודה לעבור על כל הכתיבה והמתכונים.<br />הכנתי את התבשיל לפי המתכון המקורי ויצא טעים להפליא[הערה מהותית בעיני]-יצא מעט מדי רוטב. מתכוונת להכפיל את כמות הנוזל.<br />kukalinhttps://www.blogger.com/profile/15085014592355357639noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-11206592964943298102020-06-01T08:41:19.183-07:002020-06-01T08:41:19.183-07:003>3>צמחונוםhttps://www.blogger.com/profile/01119096922801706500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-79968752511005244032020-06-01T08:41:06.128-07:002020-06-01T08:41:06.128-07:00איזה כיף לשמוע! תודה רבה רבהאיזה כיף לשמוע! תודה רבה רבהצמחונוםhttps://www.blogger.com/profile/01119096922801706500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-48291700474144262012020-06-01T05:29:39.727-07:002020-06-01T05:29:39.727-07:00וגם, הסיפור המקדים שלך, פשוט מקסים ��וגם, הסיפור המקדים שלך, פשוט מקסים ��ליזיnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-31904198029676923442020-06-01T05:23:10.398-07:002020-06-01T05:23:10.398-07:00מעולה. אחד הטעימים שאכלתי. תודה!מעולה. אחד הטעימים שאכלתי. תודה!ליזיnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-42182733193086355852018-04-06T16:21:33.634-07:002018-04-06T16:21:33.634-07:00איזו תגובה משמחתתת! תודה ❤איזו תגובה משמחתתת! תודה ❤צמחונוםhttps://www.blogger.com/profile/01119096922801706500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-40267843059191828342018-04-06T13:58:04.200-07:002018-04-06T13:58:04.200-07:00הקציצות האלו מעולות ותמיד תענוג לקרוא את מה שאתה כ...הקציצות האלו מעולות ותמיד תענוג לקרוא את מה שאתה כותב. חוזרת למתכון אחרי שנתיים (!)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-52635840395649591172018-03-26T06:21:03.059-07:002018-03-26T06:21:03.059-07:00תודה :-) שניהם יעבדו בסדר, אבל אני מעדיף את הלא-קל...תודה :-) שניהם יעבדו בסדר, אבל אני מעדיף את הלא-קלוי, בגלל שהטעם שלו נייטרלי יותרצמחונוםhttps://www.blogger.com/profile/01119096922801706500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-89306835182599898542018-03-26T05:52:28.270-07:002018-03-26T05:52:28.270-07:00היי, המתכון נראה מעולה!
יש שני סוגים של קמח חומוס...היי, המתכון נראה מעולה! <br />יש שני סוגים של קמח חומוס - קלוי (שמשמש להכנה של גונדי) ולא קלוי (שמשמש להכנה של חביתות חומוס).<br />באיזה כדאי להשתמש לדעתך?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01330569712169603329noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-79602157740334246262018-02-08T09:05:50.361-08:002018-02-08T09:05:50.361-08:00לגמרי אפשרי להכין הכל מראש.
לחלופין אפשר גם להכין...לגמרי אפשרי להכין הכל מראש. <br />לחלופין אפשר גם להכין את רק הכופתאות מראש, לדחוף למקפיא, ולמחרת לבשל הכלצמחונוםhttps://www.blogger.com/profile/01119096922801706500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-70845803255953850182018-02-08T08:03:52.185-08:002018-02-08T08:03:52.185-08:00הי, תודה על המתכון - נשמע טעים! אפשר להכין היום ול...הי, תודה על המתכון - נשמע טעים! אפשר להכין היום ולהשאיר לאירוח מחר? או שעדיף שזה יוכן ממש בסמוך לארוחה?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13814820371924533556noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-21427107105710535392017-11-04T15:55:15.724-07:002017-11-04T15:55:15.724-07:00גם אני שמח שמצאת את הבלוג שלי :-) תודה רבה!גם אני שמח שמצאת את הבלוג שלי :-) תודה רבה!צמחונוםhttps://www.blogger.com/profile/01119096922801706500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-24678844614786976332017-11-03T19:21:26.042-07:002017-11-03T19:21:26.042-07:00כל כך שמחה שמצאתי את הבלוג שלך, המון מתכונים לנסות...כל כך שמחה שמצאתי את הבלוג שלך, המון מתכונים לנסות! הכנתי ויצא נהדר. הוספתי כוס קינואה חצי מבושלת לתערובת הקציצות לתוספת פיצפוציות ומירקם.Pollyhttps://www.blogger.com/profile/17278852962052123958noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-45366412264420165532017-10-24T08:54:17.655-07:002017-10-24T08:54:17.655-07:00כןכןצמחונוםhttps://www.blogger.com/profile/01119096922801706500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-55043784223495229312017-10-24T08:24:57.659-07:002017-10-24T08:24:57.659-07:00היי, האם לדעתך אוכל להכין את הכופתאות מבטטה? היי, האם לדעתך אוכל להכין את הכופתאות מבטטה? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13010467199874944519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-64672806940906056792017-10-16T14:33:01.159-07:002017-10-16T14:33:01.159-07:00לא ממליץ. להערכתי זה ייצא קשה מדי. לקמח החומוס יש ...לא ממליץ. להערכתי זה ייצא קשה מדי. לקמח החומוס יש תפקיד משמעותי בכופתאות, והייתי מחליף אותו רק בקמח עדשים או בקטניות יבשות טחונות במטחבנת תבליניםצמחונוםhttps://www.blogger.com/profile/01119096922801706500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-36635243316905070542017-10-16T14:29:41.247-07:002017-10-16T14:29:41.247-07:00האם ניתן להשתמש בקמח תירס ?האם ניתן להשתמש בקמח תירס ?דוריתnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-29283391832135449542017-10-16T13:47:35.903-07:002017-10-16T13:47:35.903-07:00לא. אם אין קמח חומוס, אפשר להשתמש בקמח עדשים או לט...לא. אם אין קמח חומוס, אפשר להשתמש בקמח עדשים או לטחון עדשים / חומוס במטחנת תבלינים לאבקהצמחונוםhttps://www.blogger.com/profile/01119096922801706500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-33058350077167776872017-10-16T13:43:12.270-07:002017-10-16T13:43:12.270-07:00הי האם קמח חומוס אפשר להחליף בקמח קורנפלור?הי האם קמח חומוס אפשר להחליף בקמח קורנפלור?שריתhttps://www.blogger.com/profile/03875636278371112928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-4345530462686342052017-10-16T13:17:20.462-07:002017-10-16T13:17:20.462-07:00לא ממש מתקתק. יש גם קמח חומוס ותבלינים שמשפיעים על...לא ממש מתקתק. יש גם קמח חומוס ותבלינים שמשפיעים על הטעם הסופיצמחונוםhttps://www.blogger.com/profile/01119096922801706500noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-88228842624002164462017-10-16T13:14:54.139-07:002017-10-16T13:14:54.139-07:00זה יוצא מתקתק בגלל הדלעת?
זה יוצא מתקתק בגלל הדלעת?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8094831271979105600.post-76530739030288224452017-10-14T06:05:43.373-07:002017-10-14T06:05:43.373-07:00איזה כיף!! תודה רבה :-)איזה כיף!! תודה רבה :-)צמחונוםhttps://www.blogger.com/profile/01119096922801706500noreply@blogger.com