אודות

אני דודו.
יליד 1981.
מושבניק במקור וכבר הרבה שנים בתל אביב.
מאכיל את המשפחה והחברים בערך אותו מספר שנים,
שברובן נצמדתי למתכונים
כדי לא לבאס אותם עם פאשלות.
עד שמתישהו אזרתי אומץ והתחלתי לאלתר.
(כמובן שזה עוזר שיש בן זוג,
שאפשר לעשות עליו ניסויים :-)
ואז בא לי לספר על זה לעוד אנשים.
וכך
הגעתי הלום.

אני (עדיין) לא טבעוני. רק צמחוני שאוכל (מעט!) דגים,
אבל משתדל להפחית כמה שיותר מוצרים מהחי.
בהתאם, רוב המתכונים בבלוג יהיו טבעוניים.

כמו כן כישורי הצילום שלי דלים, ומצלמתי היא בנייד.
ולכן התמונות בינוניות :-( אבל המתכונים לעילא!
עמכם הסליחה. מתישהו אולי גם בזה נטפל..

מה מקור השם צמחונום?
כשחיפשתי שמות זה פשוט קפץ לי לראש.
צמחונום כמו אגרונום.
וכמו צמחוני + נומנומנום (יעני טעים)


אני בולס עוגה ברוב חן

22 תגובות:

  1. דודו, הבלוג שלך מקסים! תודה

    השבמחק
  2. השם של הבלוג מצויין!
    יאללה הלכתי לקרוא

    השבמחק
  3. אתה נורא נורא מצחיק! איזה סיפורים נהדרים.
    ועכשיו אני הולכת להתעמק במתכונים :-)

    השבמחק
  4. תודה רבה! שימחת אותי מאד :-)

    השבמחק
  5. פתאום גיליתי את הבלוג שלך (דרך המאמר של מאיה מירום בידיעות..) ושמחתי בו מאד. הולכת לנסות את הקובה.אספר איך יצא

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה רבה! אשמח לשמוע איך יצא :-)

      מחק
    2. סתיו השכנה אומרת שמעולה. עוד לא טעמתי. אבל הקטע של לרדד והמכשיר של האמפנדס נחל כישלון מחפיר. אז עשיתי כמנהג הכורדיות : גילגלתי לכדור תקעתי אצבע מלאתי וסגרתי. הולכת לטעום עכשיו בההההי!

      מחק
    3. הידד על שטעים לסתיו! אבוי לכשלון הרידוד :-( מה היתה הבעיה בדיוק? והידד (2) על כך שהצלחת עם האצבע!
      ואני במתח לגלות מה את בעצמך חשבת על התוצאה..
      תודה על העדכון :-)

      מחק
  6. גמעתי בשקיקה את *כל* המילים והצבעים בבלוג שלך.
    אתה ממכר :)
    עכשיו נותר לי רק לטעום ואני בכלל לא צמח/טבע-ונית... בתיאבון לי!

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה רבה רבה, אביב! התגובה שלך שימחה אותי מאד :-)

      מחק
  7. אבוי, גיליתי את הבלוג בשעת צהרים. אני גוועת! אני רוצה קציצות, דאל של אורי, ממרח שעועית ואם אפשר גם עוגת פרג-לימון. בקרוב אתחיל בבדיקה מעמיקה של המתכונים.וראשון-הבונזו עם השעועית אדומה ולימון פרסי שיש לו שם שאיני יכולה לבטא, ודאי שלא לכתוב. תודה!

    השבמחק
    תשובות
    1. יאאאאא!!! התגובה שלך שימחה אותי עד מאד! אשמח לעדכונים על התוצאות של הבישולים :-)

      מחק
  8. קראתי את המתכונים בבלוג שלך ונראה לי שאכין רבים מהם! נראה טעים מאד!
    מה שחסר לי זה פרוט כמויות התבלינים.
    נראה לי שיהיה מאד לעזר אם תציין את כמות התבלינים שאתה השתמשת בכל אחד מהמתכונים שאתה מפרסם וכל אחד כמובן יעשה את ההתאמות שלו לפי טעמו אבל יהיה בסיס כלשהו להתחלה.
    תודה מראש
    דורית

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה על הפידבק, דורית :-)
      לגבי כמויות התבלינים - אני לרוב לא מציין כי זה עניין של טעם, אבל מקבל את הערתך ואתקן איפה שצריך

      מחק
  9. חייבת להגיד שאתה כותב נפלא. ומרגש. וכיף לי מאד לקרוא אותך.
    באתי בגלל שירלי
    אבל אני נשארת לגמרי בגללך.
    מחכה לרשימות הבאות שלך :)

    השבמחק